Udgivet i

Århus Food Festival

Food Festival

Holbæk Bryghus deltager igen på årets Food Festival i Århus.

Kom og smag nogen af vores mange lækre øl, alle ufiltrerede og upasteuriserede, brygget med håndkraft og kærlighed af udsøgte Belgiske malte og lokale råvarer.

Aldrig før har der været så stor fokus på, hvilke madvarer vi putter i munden. Nordiske delikatesser og friske råvarer er centrum for Food Festival – madbegivenheden, hvor gastronomiske specialiteter tilsættes viden, godt håndværk og kokkekunstens særlige og sanselige ingredienser.

Til Nordens største madfestival afslører mesterkokkene deres gastronomiske hemmeligheder, når tips og tricks slynges over spækbrættet, naturligvis med stor mulighed for at prøvesmage lækkerierne. Prominente kokke fra ind- og udland, madildsjæle og tv-kokke gæster festivalen hen over weekenden.

Til Food Festival får du både indblik i produktionen af råvarer og tilberedning, bliver klædt på til at kokkerere bæredygtigt, inspireret af de nyeste madtendenser og forført af danske delikatesser. Der er oplevelser for alle madglade børn og voksne, og med producenter der sælger et stort udvalg af deres skønne, nordiske kvalitetsvarer, kan du fortsætte forkælelsen hjemme.

Til Food Festival 2015 kan du bl.a. opleve Timm Vladimir, Brdr. Price, Jeppe Foldager, Thomas Rode, Tor Stubbe, River Cottage, Brian Mark, Fejring af michelinstjerner, Gorm Wisweh, Christian Bitz, Claus Holm, Carl Quist-Møller og Thomas Buttenschøn.